REPERTOIRE

Het repertoire van Two On Point wordt regelmatig aangevuld en vernieuwd. Daarnaast kun je bij je boeking ook, voor jou speciale, liedjes aanvragen (of laten weten welk liedje je absoluut niet wilt horen!).

Hier onder vindt u meer informatie over;


- Het muziekgenre van Two On Point

 

- Het gebruik van eigen keuze in blokken voor uw bijzondere gelegenheid

 

- Het inzien van het repertoire van Two On Point

Je kunt Two On Point los boeken voor je (bedrijfs)feest of bijzondere gelegenheid maar ook als onderdeel van jullie bruiloft bij Innesto Asten!

Two On Point kan een een muzikale omlijsting bieden voor zowel jullie ceremonie, borrel/receptie/diner en/of jullie feest! Zo is de sfeervolle feelgood muziek voor de gehele dag en avond geregeld! Naar wens kun je gebruik maken van combi-deals. Klik hier voor meer informatie. Wil je meer informatie over bedrijfsfeesten en overige bijzondere gelegenheden? Klik dan hier.


HET MUZIEKGENRE VAN TWO ON POINT

Bij Two On Point vindt je (naar mening van Two On Point zelf) the best of both worlds. Namelijk live muziek in de genres; Motown Feel en/of Pop Throughout The Years!

 

Wanneer je kijkt naar de samenstelling van dit duo is dat ook meer dan logisch. Eddy is altijd al een Motown fan geweest en was voor meer dan 20 jaar leadzanger in de succesvolle cover band Infinity. In deze band had Motown de boventoon. Nika groeide natuurlijk op als 'dochter van' en hoorde zowel thuis als bij de optredens van Infinity fijne, warme feelgood Motown muziek.

Nika's liefde voor Motown is dus ook al op erg jonge leeftijd begonnen. Maar bij alleen Motown (en Motown feel; Motown, Soul en Disco) bleef het natuurlijk niet. Ook in de afgelopen tientallen jaren is er heerlijke muziek gemaakt waar Nika & Eddy niet aan voorbij willen gaan. Vandaar dat ook Pop Throughout The Years in het repertoire van Two On Point een mooie plek heeft! 

Daarnaast vindt Two On Point het vooral erg belangrijk dat de muziek bij jullie past. Vandaar dat we ook uitstapjes maken naar Nederlandstalige muziek (denk aan Djano Wangner, René Schuurmans, Wilbert Pigmans en Natascha Poels) en naar lekkere dance muziek!

Om je voorkeur aan te geven kun je bij Two On Point zelf kiezen uit zogeheten blokken. Hieronder vind je de verschillende blokken waar je uit kunt kiezen. Je kunt alle blokken naar wens combineren. Een blok is een set en duurt +/- 40 tot 45 minuten.

keuze blokken

MOTOWN FEEL

ENDLESS LOVE

Engelstalige liefdesliedjes en ballads nummers uit de jaren +/- '60 en '70 tot en met nu met een heerlijke Motown Feel! Perfect voor een trouwceremonie of als opbouw bij een borrel, receptie, diner of feest!

Een greep uit dit blok;
- Endless Love - Lionel Richie en Diana Ross


- Born Again - Billy Preston en Syreeta Wright

- Up Where We Belong - Joe Cocker en Jennifer Warnes

- Just The Way You Are - Billy Joel

easy like sundaymorning

Engelstalige easy listening en lounge muziek uit de jaren +/- '60 en '70 tot en met nu met een heerlijke Motown Feel! Perfect voor bijvoorbeeld een borrel, receptie of diner!

 

Een greep uit dit blok;
- Easy Like Sundaymorning -The Commodores

- Life - Des'ree

- My Girl - The Temptations

- Wanne Be The Only One - Eternal 

blame it on the boogie

De beste en meest dansbare Engelstalige feest en dans muziek uit de jaren +/- '60 en '70 tot en met nu met een heerlijke Motown Feel! De voetjes gaan lekker van de vloer met het Blame It On The Boogie blok!

 

Een greep uit dit blok;
- Blame It On The Boogie - The Jacksons

- September - Earth Wind & Fire

- Uptown Funk - Bruno Mars

- Disco Inferno - The Trammps

 

POP TROUGHOUT THE YEARS

MAKE YOU FEEL MY LOVE

Een mix van Nederlandstalige en Engelstalige liefdesliedjes en ballads nummers vanaf +/- de jaren 90 tot en met nu. Perfect voor een trouwceremonie of als opbouw bij een borrel, receptie, diner of feest!

Een greep uit dit blok;

- Make You Feel My Love - Adele

- Jij Bent De Liefde - Maan

- Alles Is Liefde - Blof

- More Than Words - Extreme

(WHY DON'T YOU COME ON OVER?) VALERIE

Een mix van Nederlandstalige en Engelstalige easy listening en lounge muziek vanaf +/- de jaren 90 tot en met nu. Perfect voor bijvoorbeeld een borrel, receptie of diner!

 

Een greep uit dit blok;

- Valerie - Amy Winehouse

- I'm Yours - Jason Mraz

 

- Everything - Michael Bublé

- A Night Like This - Caro Emerald

PLEASE DON'T STOP THE MUSIC

De beste en meest dansbare Engelstalige feest en dans muziek van de jaren '90 tot en met nu! Met het Please Don't Stop The Music blok gaat het dak er zeker af!

Een greep uit dit blok;

- Please Don't Stop The Music - Rihanna

- Pokerface - Lady Gaga


- Shut Up And Dance With Me - Walk The Moon

- I Gotta Feeling - The Black Eyed Peasnederlandse meezingers

Voor ieders wat wils, dus ook Nederlandse meezingers! Hopelijk zijn jullie stembanden al goed opgewarmd, want niet mee zingen is natuurlijk geen optie!

 

Een greep uit dit blok;

- Jij Bent Zo - Jeroen van der Boom

- Hij Gelooft In Mij - André Hazes

- Leef - André Hazes jr

- Trots Op Jou - Natascha Poels

- Laat De Zon In Je Hart - René Schuurmans

- De Toreador - Wilbert Pigmans

 

 

dance is the motto

Ben jij fan van lekkere stevige dans muziek? Dan ben je natuurlijk ook bij Two On Point op het juiste adres! Wil jij het feestje naar een nog net nóg hoger niveau tillen? Dan sluiten we af met Dance Is The Motto!

 

Een greep uit dit blok;
- The Motto - Ava Max

- Breaking Me - A7S

- Breathe - Jax Jones 

- The Business - Tiësto

- Hey Brother - Avicci


Wilt u het gehele repertoire inzien of wilt u weten of het duo een specifiek liedje kan brengen voor uw speciale gelegenheid (Engels/Nederlandstalig)? Klik dan hier.