ZANG DUO TWO ON POINT BOEKEN?

Wat leuk dat u interesse heeft in meer informatie over Two On Point! Voordat u een optie plaatst of het duo eventueel definitief boekt kunt u natuurlijk vrijblijvend een concept offerte aanvragen.

 

Heeft u nu al vragen? U kunt altijd bellen of appen naar 06-10593368 of mailen naar duo.twoonpoint@gmail.com.

Voor elke aanvraag maken wij een op maat gemaakte concept offerte en streven er naar deze binnen 3 werkdagen naar u toe te sturen. Geen één gelegenheid is hetzelfde en zo ook geen één prijs voor het boeken van duo Two On Point.

Wij maken eerst een concept offerte zodat er altijd nog ruimte is voor kleine aanpassingen wanneer er meer duidelijkheid is over de gelegenheid of wanneer er dingen veranderen aan de gelegenheid zelf.

 

Voorbeeld van de tarieven;
U kunt Two On Point particulier bijvoorbeeld boeken (voor een avondvullend programma bij een bruiloft) voor €979,99 inclusief BTW en zakelijk (achtergrondmuziek op een terras of in een restaurant) voor €1089,99 exclusief BTW, wij spelen dan 4 sets van 45 minuten.

Wilt u ons boeken voor een korter programma? Voor een bedrijfsfeest of wilt u weten waar de specifieke/uiteindelijke prijs voor uw gelegenheid op uit komt? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


De prijs van uw offerte is afhankelijk van;
- De speeltijd.

- De aanwezigheidstijd.
- De benodigdheden vanuit het duo (licht en geluid).
(Wanneer er professionele apparatuur en een geluidsman aanwezig is op het evenement wordt dit in mindering gebracht op de prijs).
-Eventuele aanvragen van liedjes.

- Reistijd en reiskosten (Er worden geen extra kosten berekend binnen een straal van 20km).
- Een eventuele ontmoeting voor uw bijzondere gelegenheid.

Wij, Eddy & Nika, hebben meer dan 20 en 10 jaar ervaring met optredens tijdens uiteenlopende bijzondere gelegenheden, evenementen, bruiloften, feesten, diners, borrels en partijen. Met duo Two On Point zit u dus zeker goed!


vrijblijvende concept offerte aanvragen

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.